30-31
Maj 2018
Gävle Teater Gävle

Trollkarlen från Oz - Glada Hudik-teatern

Klicka här för att se Gävle Teaters salongsplan
Trollkarlen från Oz
Avslutningsturné med Glada Hudik-teatern

I maj 2018 ger sig Glada Hudik-teatern ut på avslutningsturné med Trollkarlen från Oz. Hittills har 120 000 personer sett den kritikerrosade föreställningen, men nu är det sista chansen.
I den fria nytolkningen av L. Frank Baums Trollkarlen från Oz är allt upp och ner. Med en stor dos humor och allvarsam botten möter vi en trollkarl som bygger murar runt sig själv av rädsla för att möta omvärlden - en värld fylld av homosexuella plåtgubbar utan hjärtan, dansanta lejon som lider av scenskräck och rockande fågelskrämmor utan hjärnor. Dit anländer också Alice, som bara har vänner på Facebook, Dorothy som vill kunna sjunga vackert för att göra andra stolta och hunden Toto som spelat in fler Die Hard-filmer än självaste Bruce Willis.
I Glada Hudik-teaterns storslagna musikal är landet Oz en flykt från smärtsamma minnen, men också en möjlighet till förändring. Det handlar om att våga göra upp med sina egna fördomar. Att våga möta sig själv. Att våga känna att man duger - att våga vara människa.
Den grammisbelönade musiken till föreställningen är specialskriven av Salem Al Fakir och Pontus de Wolfe
www.gladahudikteatern.se.se
PRODUCENT: Glada Hudikteatern
FÖRESTÄLLNINGSLÄNGD: ca 2 tim 30 min inkl.paus.
Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis.

Biljetter & tider

Onsdag 30 Maj 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
Torsdag 31 Maj 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Trollkarlen från Oz - Glada Hudik-teatern, Gävle Teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj