30-31
Maj 2018
Gävle teater Gävle

Trollkarlen Från OZ

I maj 2018 ger sig Glada Hudik-teatern ut på avslutningsturné med Trollkarlen från Oz. Gävle är en av fem städer som får besök.

- Hittills har 120 000 personer sett föreställningen och självklart vill vi besöka Gävle under avslutningsturnén. Vi har alltid haft en stor och engagerad publik där, säger Pär Johansson, grundare av Glada Hudik-teatern.

Gävleborgarnas sista chans att se Trollkarlen från Oz i Glada Hudik-teaterns tolkning sker på Gävle Teater den 30-31maj.

I den fria nytolkningen av L. Frank Baums Trollkarlen från Oz är allt upp och ner. Med en stor dos humor och allvarsam botten möter vi en trollkarl som bygger murar runt sig själv av rädsla för att möta omvärlden - en värld fylld av homosexuella plåtgubbar utan hjärtan, dansanta lejon som lider av scenskräck och rockande fågelskrämmor utan hjärnor. Dit anländer också Alice som bara har vänner på Facebook, Dorothy som vill kunna sjunga vackert för att göra andra stolta och hunden Toto som spelat in fler Die Hard-filmer än självaste Bruce Willis.

I Glada Hudik-teaterns storslagna musikal är landet Oz en flykt från smärtsamma minnen, men också en möjlighet till förändring. Det handlar om att våga göra upp med sina egna fördomar. Att våga möta sig själv. Att våga känna att man duger - att våga vara människa.

Den grammisbelönade musiken till föreställningen är specialskriven av Salem Al Fakir och Pontus de Wolfe.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Trollkarlen Från OZ, Gävle teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September