• Evenemang idag
Onsdag
21
Mars 2018
Gävle teater Gävle

De Redan Frälsta

Gänget bakom succéföreställningen "Slå pattarna i taket" är tillbaka!

Onsdag 21 Mars 2018 kl 19.00
Längd: 1 tim 30 min

När Tiffany och Bianca Kronlöf tillsammans med Thom Gisslén åter ger sig ut på turné med Riksteatern är siktet inställt på valåret 2018. De redan frälsta kommer att utmanas i godhet och förändring. De som fortfarande lever i mörker kommer att vakna. Familjen Kaos riktar sina knivskarpa blickar mot valåret, men också mot sig själva. I en show med musik, humor och brutal ärlighet tar de sig an känsliga ämnen i Europas politiska landskap. Ingen kommer undan, ingen fråga är för stor och ingen människa för liten.

Familjen Kaos består av Bianca och Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén. De är kända från den prisbelönta SVT-humorserien "Full Patte". Hösten 2015 turnerade de för fulla hus med den bejublade "Slå pattarna i taket".

Ordinarie pris: 280 kr
Mer info och rabatter: http://www.gavleteater.se/evenemang/evenemang/221-de-redan-fralsta

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. De Redan Frälsta, Gävle teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni