• Evenemang idag
Onsdag
11
April 2018
Gävle Konserthus Gävle

Elaine Eksvärd

Hur får du folk att lyssna på det du vill säga och komma ihåg det du sagt? Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest kända och anlitade retoriker. Hon kommer att ge oss konkreta verktyg för att få folk att lyssna, komma ihåg det man har sagt och vilja höra mer.

Hon kommer att ge oss tips om hur vi kan använda kroppsspråk, röstläge, mimik och minnesteknik för att lyckas nå fram. Elaine säger att om du kan tala, så kan hon lära dig konsten att få folk att lyssna. Välkommen!

Vi vill ge ledare i tillväxtföretag i vår region inspiration och kunskap att fortsätta utveckla sina företag. Seminariet är en del av projektet Fler hållbara företag i tillväxt, där vi bland annat tittar på företagsledare och deras viktiga roll i utvecklingen av företag. Vi vill helt enkelt inspirera ledarna att ta sina företag så långt de kan.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Elaine Eksvärd, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni