• Evenemang idag
Torsdag
22
Mars 2018
Gävle teater Gävle

Pär Johansson

För att växa måste man bli sedd och uppskattad för den man är, det menar Pär Johansson som startade Glada Hudik teatern. Av honom kan du lära hur glädje, engagemang och rätt anpassad uppmuntran kan få varje människa att utvecklas och hur mångfald och samarbete mellan olika grupper berikar allas tillvaro. Pär har fått flera utmärkelser, både för sitt ledarskap och som talare.

Vi på Almi vill ge ledare i tillväxtföretag i vår region inspiration och kunskap att fortsätta utveckla sina företag. Seminariet är en del av projektet Fler hållbara företag i tillväxt, där vi bland annat tittar på företagsledare och deras viktiga roll i utvecklingen av företag. Vi vill helt enkelt inspirera ledarna att ta sina företag så långt de kan.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Pär Johansson, Gävle teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni