• Evenemang idag
Torsdag
15
Mars 2018
Söders Källa Gävle

PopQuiz

Peter Alzén och Anders Sundin, författarna till ”Vi lever – när rocken
kom från Gävle”, presenterar popquiz på Söders Källa. Popquiz serveras med livemusik och goda burgare. En gästartist spelar låtar som en del av quizet och värdarna Peter Alzén och Anders Sundin passar även på att bjuda på en pratstund med artisten.Uje Brandelius (15/3) och Py Bäckman (19/4). Det heter våra gäster till vårens Vi lever-quiz på Söders källa. Vi är mycket stolta att kunna presentera två så namnkunniga artister med lokal/regional anknytning. Uje Brandelius inledde sin karriär med Doktor Kosmos här i Gävle och har under 2017 turnerat med sin mycket uppmärksammade föreställning ”Spring, Uje, Spring” som hyllats överallt den spelats. Under 2018 spelar han den bland annat på Dramatens stora scen. Doktor Kosmos har aldrig lagt av och kommer ut med en ny skiva under 2018.


Ditt quizlag ska bestå av fyra personer, gärna i olika åldrar med bred och spretig musiksmak eftersom musiken kommer från era årtionden och genrer. Både internationella, nationella och lokala artister förekommer. Kampen står om ära och na priser sponsrade av bland andra Söders Källa!

Bordsbokning, tider och pris
Anmälan sker i samband med bordsbokning (obligatoriskt) via e-post till info@soderskalla.se. Risk för fullbokat, så anmäl ditt lag i god tid.

I ämnesfältet skriver du: Popquiz, i mailet skriver du: datum (15 mars och 19 april), lagets namn samt valda maträtter, se meny nedan. Söders Källa erbjuder en speciell hamburgarmeny för 150 kr och har fullständiga rättigheter. Restaurangen är öppen från 17.00 så att ni i lugn och ro ska hinna äta innan tävlingsnerverna sätter igång, Popquiz pågår 18.30 - 20.00.
För matgäster ingår popquiz i priset. Gäster som inte vill äta betalar 50 kr i entrén och sitter vid särskilt anvisade platser.

PopQuiz-meny
Grillad hamburgare på nötfärs från Hedesunda med briochebröd, coleslaw, saltgurka, hemslagen majonäs, sallad och rostad potatis

Kryddig kycklingfiléburgare med briochebröd, coleslaw, saltgurka, hemslagen majonäs, sallad och rostad potatis

Kikärtsburgare med briochebröd, coleslaw, saltgurka, hemslagen majonäs, sallad och rostad potatis

I siffror

38 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

85 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Söders Källa). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. PopQuiz, Söders Källa

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni