• Evenemang idag
Torsdag
29
Mars 2018
CC-Puben Gävle Gävle

Världens Sämsta Rockband

Världens sämsta rockband - spelar världens bästa covers

Detta är Världens Sämsta Rockband; fyra traditionellt skolade musiker, smidda till ångestfylld perfektion av de lokala spelmästarna, nednötta av resdammet från år av slit på de europeiska vägarna och krossade till finstött, silverskinande pulver av personliga nederlag. Det bilr inte en enda orginell låt ikväll istället är det redan etablerade legender, legender som dessa musiker själv matats med från barnsben, som får stå för arrangemangen denna gång. ACDC utlovas! Prince utlovas! Led Zepperlin utlovas! Wonderwall utlovas ej!


Det här låter ju alledes för bra för att vara sant kanske ni tänker och hur var det nu med bandets namn då? Låt oss bara konstatera att kokain och groupies inte är något som bandet vanligtvis ägnar sig åt; de amorterar i tid, behandlar hotellens elektronik med respekt samt är aldrig försenade till sina spelningar. Faktum är att de troligtvis kommer komma hit flera timmar innan vi ens öppnar, gör det du med och förbered er på en explosiv kväll av gamla godingar och ännu mer gamla godingar!

Kom och hör det du vill höra, inte det andra vill att du ska höra.
Kom se Världens Sämsta Rockband spela Världens Bästa Covers.

I samarbete med Studiefrämjandet.

I siffror

68 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(CC-Puben Gävle). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Världens Sämsta Rockband, CC-Puben Gävle

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni