• Evenemang idag
Söndag
13
Maj 2018
Gävletravet Gävle

Bordsloppis

Nästa stora bordsloppis inomhus på Gävletravet är söndag den 13 maj mellan 11-15. Café med kaffe, fikabröd, korv, smörgåsar, godis m.m. Kommer att vara öppet. Där går det bra att betala med kontanter, kort och swish. Säljarna är välkomna att plocka upp från 08, loppisen öppnar 11.00 och håller på fram till 15.00. Vi uppskattar om alla har överseende med att vi öppnar 11.00 och inte före, så att alla säljare har chans att i lugn och ro plocka upp sina saker innan alla kunder kommer. Lika gäller att ingen plockar bort sina saker innan 15.00 alla som kommer närmare 15 ska ha lika stor chans att handla. Boka din plats på 073-9915785 eller i PM. 3m plats för 150kr ta med eget bord eller hyr 180cm långt bord för 100kr. Plats + bord 250kr. Om du av någon anledning får förhinder och inte kan vara med glöm då inte att avboka platsen! Platserna betalas kontant på plats samma dag som loppisen. Varmt välkomna!

I siffror

109 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävletravet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bordsloppis, Gävletravet

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli