• Evenemang idag
Lördag
24
Mars 2018
CC-Puben Gävle Gävle

Blue Devilles + Joel Svensson & Skanky Fred

Blå lördag 24 mars

Den här gången välkomnar vi ett gäng herrar som verkligen har musiken i blodet. Det kommer bli en resa från tung blues till spännande jazz. Kom i tid för det här blir en höjdarkväll!


Det här kommer svänga sönder kexpaketen!

Joel Svensson

Joel Svensson växte upp i Stigslund med en pappa som är gitarrist, precis som farfar. Redan som liten spelade han på dammsugarslangen men det var först vid nio års ålder han började spela på riktigt och vid femton han fastnade för jazz. Gymnasiet gick han på Vasaskolans estetiska program med musikinriktning, då populärt kallat jazzlinjen.

Joel Svensson flyttade till Stockholm 2009 och började på Kungliga Musikhögskolan, sedan dess har han spelat på jazzfestivaler och lyxkryssningsfartyg, jobbat som gitarrlärare i Köping, gett ut en egen skiva, arrangerat torsdagsjazz på CC-puben, jazzklubb på Scalateatern i Stockholm, med mera, med mera. Men nu är han alltså på hemmaplan igen och ska få visa att han även kan spela blues.

Skanky Fred

Fredrik ”Skanky Fred” Karlsson, bördig från Norrköping, är kanske mest känd som en del i Lisa Lystam family band, ett av Sveriges absolut starkaste och mest framgångsrika bluesband på senare tid. Fredrik leder bluesjam i både Norrköping, Stockholm, och faktiskt har han också besökt CC-puben. Han sänder Sveriges enda riktiga bluespodd och är delaktig eller drivande i flera orkestrar, men den gemensamma faktorn är blues.

Fantastiskt kul att få tillbaka Fredrik, som ju gästade oss för två år sedan.

Niklas Skoglund och Göran Rahm

Denna kväll har Blue DeVilles en vikarie på trumpallen – den fantastiske multiinstrumentalisten Niklas Skoglund – och Hälsingeskogarnas jazzlegendar – Göran Rahm – på tenorsax.

Mer nöjen på CC-Puben Gävle
Lördag 9 Juni 2018
I siffror

46 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(CC-Puben Gävle). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Blue Devilles + Joel Svensson & Skanky Fred, CC-Puben Gävle

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj