• Evenemang idag
Lördag
24
Mars 2018
Gävle Konstcentrum Gävle

Vernissage: Elitakrobaten

Invigning sker kl. 12.00 i närvaro av konstnären.
Kl.12.30 följer ett öppet gympapass som leds av Catti Brandelius moster, Christina Westberg, instruktör för lättare funktionell träning. Den som vill får gärna vara med.

Kom i funktionella kläder!
Vi bjuder på nyttigt tilltugg samt dryck.

”Gud vilken tur att jag kom på det här! Jag ska bli Elitakrobat! Jag ska slå hårdare än Rocky Balboa. Jag ska bli smidigare än Nadia Com?neci. Ni ska få se. Ni kommer bli så överraskade att ni skiter i brallan. Jag ska besegra allt. Min ålder, min kropp, mina egna förutfattade meningar. Jag ska stiga ur min bekvämlighetsbubbla, jag ska frysa, svettas, gråta blod. Jag ska bli det jag alltid var menad att vara. Elitakrobat.”

I videoverket "Elitakrobaten" får vi följa en avdankad konstnär som en dag får nog och påbörjar en resa från bekväm kontorsråtta till stenhård, vältränad Elitakrobat. En kvick och humoristisk film med en mer allvarsam underton, som kretsar kring frågor om identitet, prestation och normer.

Vi ser fram emot träffa er här!
Adressen är: Kungsbäcksvägen 32, Silvanum.

I siffror

34 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

41 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konstcentrum). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vernissage: Elitakrobaten, Gävle Konstcentrum

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni