Lördag
15
September 2018
Gävle Teater Gävle

Hot Brown Honey - Gästspel från Australien

Klicka här för att se Gävle Teaters salongsplan
Girlpower deluxe!
Australiensiska världssuccén kommer till Sverige.

Australiensiska gruppen Hot Brown Honey intar i höst Sveriges scener med sin prisbelönta show. På ett hejdundrande sätt slåss de mot makten, krossar stereotyper, skapar eftertanke och peppar till förändring. Showen spelas för utsålda hus världen runt – och hyllas av både publik och press.
Med inslag av bland annat burlesk, musik, dans, sång, poesi och komedi håller Hot Brown Honey publiken i ett varmt järngrepp under hela showen. Eller som de själva säger: ”the Honeys will make you laugh until you cry, clap until your hands bleed and shake every part of what your mama gave you!”
Showen är skapad av Kim “Busty Beatz” Bowers och Lisa Fa’alafi och den är uppbyggd som en kabaré, fylld med olika nummer, varav några är soloakter och några är maffiga ensemblenummer. I centrum av scenen finns en stor, upplyst bikupa och högst där uppe tronar föreställningens Queen Bee; Busty Beatz. Tillsammans med de övriga artisterna; Lisa Fa’alafi, Hope Haami Crystal Stacey, Ofa Fotu och Elena Wangurra remixar de hela systemet.
Hot Brown Honey spelar för utsålda hus runt om i världen; Sydney Opera House, Tiger Dublin Fringe, Auckland Pride Festival och Hull Freedom Festival för att bara nämna några platser. När de gör höstens turné med Riksteatern i Sverige är det första gången de spelar i Norden, De anländer i början av september och har då spelat I London i slutet av juli samt hela augusti på den stora festivalen FRINGE i Edinburgh där de redan från första besöket för några år sedan har varit en utsåld snackis och måste-gå-på-föreställning.

Showen spelas på engelska och rekommenderas från 16 år!
PRODUCENT: Riksteatern. Ett samarbete med Briefs Factory.
FÖRESTÄLLNINGSLÄNGD: 1 tim 15 min (ej paus).
FOTO: Dylan Evans.
Rabatt ungd. 16-25 år.
Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!

Biljetter & tider

Lördag 15 September 2018 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hot Brown Honey - Gästspel från Australien, Gävle Teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September