• Evenemang idag
Torsdag
7
Februari 2019
Gävle Teater Gävle

Jag tog vägen bort från kartan

En musikalisk föreställning i café Amadeus med Sara Lindh och Krister Jonsson.
En humoristisk och hoppfull föreställning och kärlek, uppbrott och om att gå vilse men att det aldrig är för sent att hitta nya vägar. Vad händer när det som var inte längre gäller och kartan måste ritas om? Texterna handlar om ljuva drömma och brustna illusioner, om modet att våga lämna tryggheten i det liv man byggt upp och om modet att öppna sitt hjärta och våga älska igen.
En föreställning om att se det vackra i livet.
Text och musik av bl.a. Billy Joel, Tom Waits, Emmylou Harris, George Gershwin, Lisa Ekdahl, Bob Hansson och Mikael Wiehe. Alla texter är på svenska.
Sara Lindh har arbetat som frilansande skådespelerska, artist och dramatiker i drygt tjugofem år och har medverkat i ett femtiotal olika produktioner på teater, film och TV. Hon har gjort stora roller på scener som Teater Galeasen, Teater Giljotin, Dramaten, Stockholms Stadsteater men även roller i farser och musikaler på Folkan, Göta Lejon, Chinateatern, Intiman och Maxim i Stockholm. Förutom hennes sceniska uppdrag har hon medverkat i ett antal Film och TV-produktioner.
Lokal: Café Amadeus, onumrerat

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jag tog vägen bort från kartan, Gävle Teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April