• Evenemang idag
Söndag
17
Februari 2019
Gävle Teater Gävle

Jag är en annan nu

Klicka här för att se Gävle Teaters salongsplan
Miriam är på väg till sjukhuset för behandling och på vägen besöker hon sin mamma Claire som opererat höften. Claire pratar mest om sig själv, om sitt liv, om sin ålder, om att sluta röka. Att Miriam har cancer blir som en parentes, något hon inte riktigt tar in. Men Miriam har bestämt sig – både för att överleva och att nå fram till sin mamma. Deras möten när Miriam är på väg till och från sjukhuset förändrar relationen mellan dem på djupet.

Ann Petrén och Frida Westerdahl gör rollerna som mor och dotter i Björn Runges livsbejakande och humoristiska drama. Ann Petrén och Björn Runge har samarbetat flera gånger tidigare, bland annat vann Petrén två guldbaggar för sina roller i ”Om jag vänder mig om” och ”Happy End” – båda regisserade av Runge, som själv vann två guldbaggar för den förstnämnda.
Frida Westerdahl känner vi från bland annat Dramaten, Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm i ex. ”Djungelboken”, ”Mästaren och Margarita”, tv – och film ex. ”Sommarnattens leende”.
Riksteatern i samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.
Medverkande Ann Petrén, Frida Westerdahl
Av och regi: Björn Runge Scenografi och kostym Annika Nieminen Bromberg Mask Maria Reis
Ljus Max Mitle Ljud Magnus Ericsson
Rökning av tobak- och nikotinfria örtcigaretter förekommer i föreställningen.
Föreställningslängd: 1 tim 15 min
Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!
Ann Petrén och Frida Weswterdahl medverkade i TV4 Nyhetsmorgon 16 januari. Här är klippet: https://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/f%C3%B6rv%C3%A4ntningar-ofta-det-som-st%C3%A5r-i-v%C3%A4gen-mellan-mor-och-dotter-11960966

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jag är en annan nu, Gävle Teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April