• Evenemang idag
Lördag
18
Maj 2019
Gävle Konserthus Gävle

Step By Step- dansskolas stora dansavslutning och dansshow

Step By Step-dansskola startades 2007 i Skutskär. Dansskolan har sedan dess växt och utvecklats på flera olika plan; bland annat utökat sitt kursutbud och expanderat till flertalet orter.
Ägaren av dansskolan, Hanna Alneberg, älskar att dansa och älskar ännu mer att se sina elever finna glädjen, lugnet, lyckan och hoppet en får när en hittat in till dansens magiska värld. I denna magiska värld av dans kan du hitta så mycket spännande... gemenskapen med din danslärare och med dina danskompisar... det sköna i att bara släppa loss och svettas och ha roligt utan att tänka på att du styrketränar och stretchar din kropp... improvisationens fantastiska värld där allt är nytt och allt händer i nuet... och så mycket mer...

Step By Step-dansskolas värdegrund och vad som driver oss framåt är: Glädje, Förtroende, Utveckling och Öppenhet. Vi är dansskolan där du växer som dansare och som människa - här får du ett extra hem att trivas och utvecklas i!

Konsertlängd: ca 2 timmar inklusive paus
Arrangör:
Rullstolsplatser finns på parkett och 1:a balkong vänster och kan endast bokas i Gävle Konserthus
biljettkassa, tel: 026-172900
För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172913

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Step By Step- dansskolas stora dansavslutning och dansshow, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli