• Evenemang idag
Lördag
16
Mars 2019
Gävle Konserthus Gävle

ENCORE

Rickard Söderberg är utbildad pianist och har gått Musikhögskolan i Göteborg. Snart sadlade han dock om till sång och studerade vid Operaakademiet i Köpenhamn. Det är nu 23 år sedan Rickard Söderberg debuterade som solist med orkester och han har sjungit professionellt på världens scener i långt över ett decennium.
Rickard har under många år varit knuten till Malmös operahus. Under de senaste 15 åren har han sjungit roller på de större operahusen i bland annat Danmark, Norge, USA, Kanada, Tyskland och Frankrike. Han har också sjungit ett flertal produktioner på Drottningholms Slottsteater.
Under de senaste åren har Rickard sjungit alltmer musikal, bland annat Evita tillsammans med Charlotte Perrelli, Rebecca med Nanne Grönwall och nu senast Dr Zjivago tillsammans med Sanna Nielsen. Han har också haft musikalkonserter tillsammans med flera av nordens största orkestrar.
Matilda Paulsson är efter studier vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, Royal Academy of Music i London och Operahögskolan i Stockholm idag en av Sveriges främsta operasångerskor.
För Matilda är opera den ultimata scenkonsten. ”Den innehåller ju allt; musik, drama, bild, text och dans” berättar hon. Matilda älskar publiken och fortsätter ”utan publik, ingen föreställning. Publiken och den stämning de kreerar är jätteviktig för oss på scen”.
Hon har bland annat sjungit vid Kungliga Operan, Göteborgsoperan och Folkoperan i Stockholm samt vid Det Kongelige Teater i Köpenhamn och Nationaloperan i Helsingfors. Hon har också framträtt som konsertsångare. Matlida jobbar med det hon allra helst vill och gillar, att beröra människor.
Jonas Samuelsson (dirigent) har stor erfarenhet av operavärlden då han även arbetat som baryton i stora delar av Europa och har bland annat sjungit på Madrids konserthus, Festivalen i Aix-en-Provance, Theatre Champs-Elysees och Barbican Hall. Han plockades ut av Fischer-Dieskau till dennes första Masterclass i England, Wigmore Hall, och har vunnit Vera Rosza Schubert Prize samt tilldelats Anne Wyburd Award som bästa Liedsångare vid Guildhall.

KonsertLängd ca 2 timme inkl.paus
Arrangör: Sandvikens Symfoniorkester
Plats för rullstol finns 4 st på parkett och 1 på 1a balkong, måste bokas i Gävle Konserthus biljettkassa: 026-172900
För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172913

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ENCORE, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April