• Evenemang idag
Söndag
8
Mars 2020
Gävle Konserthus Gävle

Blåbärsklubben – Tobbe trollkarl

Tacobuffé-föreställning med Tobbe Trollkarl. Ta plats i konserthusets restaurang innan konserten och testa vår smarriga Taco-buffé. Lika smarrigt för barn och vuxna! Buffé serveras i Restaurang BLÅ från kl 12.00. Föreställningen startar kl 14.00. En fartfylld föreställning fylld med trolleri och tokigheter!
För alla mellan 0-99 år! Efter mer än 20 år i svenska barnprogram och över 1 000 000 sålda exemplar
av trollerilådor så är Tobbe en superstjärna för barnfamiljerna! Showen är en galen föreställning, långt från gamla gubbar med höga hattar, det här är underhållning för hela familjen i 180 km/h! Högt tempo, galen humor och mycket musik är ledorden och dom vuxna får skratta lika mycket som dom små. Showen kan byggas ut för stora scener med Las Vegas illusioner och assistenter. Tobbe Trollkarl är ständigt aktuell i TV i olika konstellationer, som programledare, reporter eller gäst. Tobbe jobbar även mycket som konferencier på olika event.
Tobbe är en av Sveriges mest bokade barn- och familjeunderhållare. Showen är anpassad för en familjepublik med mycket skratt, där dom vuxna skrattar minst lika mycket som barnen. Just det skiljer kanske Tobbe mest från andra barnakter idag.
Blåbärsklubben är barnens egen konsertserie med spännande och roliga musikupplevelser. Gör besöket extra festligt med att äta Taco-buffé innan konserten.
Föreställningens längd: Ca 40 min utan paus.
För barn och vuxna från 3 år.
Arrangör: Gävle Konserthus
Rullstolsplatser finns på parkett och kan endast bokas i Gävle Konserthus
biljettkassa, tel: 026-172900. Ledsagare till rullstolsburen går gratis men måste ha biljett.
För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172900.

Biljetter & tider

Söndag 8 Mars 2020 14:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Blåbärsklubben – Tobbe trollkarl, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April