• Evenemang idag
Onsdag
15
April 2020
Gävle Konserthus Gävle

Birds Nest med Amanda Sedgwick

CORONA INSTÄLLT!
Evenemanget är inställt. Mer information om återlösen av biljetter kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.


Birds Nest med Amanda Sedgwick
Amanda Sedgwick altsax, Dwyne Clemons trumpet, Alexander Brott gitarr, Carl Orrje piano, Björn Lundén bas och Mattias Puttonen trummor.
Ikväll blir det hederlig swing och bebop. Som namnet antyder så finns det en koppling till Charlie ”Bird” Parkers musik.
Vi kommer att få höra ett varierat program med kompositioner från giganter som Dizzy Gillespie, Bud Powell, Coleman Hawkins och Max Roach med flera. Eller som Amanda säger själv:
Hej kära jazzälskare i Gävle! Vi i Birds’ Nest förbereder oss just nu för en liten turné och skivinspelning, kanske blir skivan till och med klar tills vi ska spela hos er i vår...
Vi ser verkligen fram emot att komma, Carl, Dwayne, Björn, Alexander, Mattias och jag, och hoppas få se er alla den 15 april. Då kommer ni att få höra vad man numera kan kalla klassisk jazz, dvs bebop, dvs jättegammeldags... ha ha! Numera har säkert bebop hamnat i fållan att den får representera någon slags kulturkonservatism, men vi vill gärna också slå ett slag för att den började som gatans musik. Vi brukar faktiskt spela till dans också och lindyhopparna verkar gilla att slänga runt varandra ackompanjerade av oss.
Konsertlängd: Ca 1 timme och 30 minuter, utan paus
Arrangör: Gävle JazzClub
Konserthuset öppnar 2 timmar före konsert.
Restaurangen öppnar 1 timme före konsert.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Birds Nest med Amanda Sedgwick, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli