• Evenemang idag
Söndag
10
Maj 2020
Gävle Teater Gävle

Human in balance

Drama möter humor och sång möter dans och cirkus i akrobatisk dansteater med en stor balansbräda som scen när kompaniet Don Gnu kommer till Hangaren.
Don Gnu (dk) – Human in balance
Europa är i obalans och mänskligheten förändras. Med Human in Balance sätter Don Gnu åter mänskliga möten i fokus i ett Europa som alltmer handlar om stater och deras politik. Drama möter humor och sång möter dans och cirkus i akrobatisk dansteater med en stor balansbräda som scen.
Genom balansbrädan får universella problem form, där makt och samarbete omedelbart blir teman. Balans eller obalans, jämlikhet eller ojämlikhet kommer till liv genom aktörernas och dansarnas rörelser över en scen som reagerar på deras inbördes förhållanden.
Don Gnu är ett av Danmarks mest turnerande kompanier. De arbetar i skärpunkten mellan dans, cirkus och fysisk teater. De presenterar runt 100 föreställningar om året, både nationellt och internationellt. Föreställningar som är skapade för en bred publik och präglas av humor, välarbetade karaktärer och levande musik.
#cirkus2020
I samarbete med Gävle kommun och Kultur Gävleborg.
Human in Balance utvecklades inom ramen för Europeiska kulturhuvudstaden Aarhus och nominerades till det prestigefyllda Reumertpriset 2017. Föreställningen utvecklades i öppna repetitioner på ett torg i Pafos på Cypern där publiken bjöds in att bidra med tankar och förslag.
Artister på scen / koreografi : Petras Lisauskas, Frederik Pors Jakobsen, Evi Karsera och Alexia Nicolaou.
Regi / koreografi : Jannik Elkær
Medregi / medproducenter : Kristoffer Louis, Andrup Pedersen
Ingår i CirkusPaketet!
Föreställningslängd: 1 timme utan paus
Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!
Pris ordinarie: 300 kr
Heltidsstudent/Ungdomspris tom. 25 år: 100 kr
Cirkuspaket 800 kr

Biljetter & tider

Söndag 10 Maj 2020 16:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

238 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Human in balance, Gävle Teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober