• Evenemang idag
Fredag
21
Februari 2020
Gävle Teater Gävle

Maria Möller - Människor och musik

Personligt, komiskt och delvis improvisatoriskt med Maria Möller, musiker och kvällens gäst.
En konsert med mycket mellansnack eller en föreställning med mycket musik. Maria Möller jobbar fritt och brett och utan etiketter.
- Det hela kokar ner till musik och människor, säger hon. Och just musik och människor har ju det gemensamt att de kommer i många former och stilar. Jag har varit och är fortfarande nyfiken på de flesta. När bra möten uppstår så svänger det.
Maria Möller har som sångerska och skådespelare medverkat i en rad teater- och musikteateruppsättningar och har gjort ett flertal föreställningar och konsertturnéer i eget namn, som hyllats av både publik och kritiker. Första egna föreställningen satte hon upp i Stockholm år 2000 och skapade då den mix av olika musikstilar, komik och imitationer som blivit hennes signum. För den breda publiken slog hon igenom med sina briljanta imitationer i Allsång på Skansen för 15 år sedan.
Att mötas och att inte mötas står i fokus i den här uppsättningen.
- Jag fascineras ständigt av hur vi beter oss mot varandra. Hur komiskt, förunderligt och föränderligt det är att vara människa.
På det här temat bjuder Maria Möller varje kväll in en gäst som hon samtalar med, musicerar med, eller både och - en improviserad del av föreställningen.
Musikaliskt blir det som vanligt tolkningar från olika håll. Jazz, visa, folkmusik, pop och klassiskt. Kapellmästare för bandet är Carl Flemsten.
Föreställningens längd ca 1tim 3 min.
Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!
Mer info om Maria Möller: www.mariamoller.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Maria Möller - Människor och musik, Gävle Teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April