• Evenemang idag
Fredag
25
September 2020
Gävle Konserthus Gävle

Chicago Mass Choir

De har varit på toppen av Billboards gospellista, vunnit en mängd priser och blivit nominerade till ett flertal Grammy Awards. Nu ger Chicago Mass Choir en unik konsert i Gävle Konserthus för första gången. Gör dig redo för en energifylld glädjefest med en av världens främsta gospelkörer!
Med musik fylld av själ och hjärta har Chicago Mass Choir fått publik över hela världen att smälta. De är en kraftfull gospelkör med ett stort engagemang som sträcker sig långt utanför musiken.
På sin hemmaplan i Chicago reser de runt och sjunger på sjukhus och vårdboenden, samlar in skolböcker till skolklasser, och samarbetar med ideella krafter som Röda korset, AIDS foundation of Chicago och många fler. Lika mycket en ”singing choir” som en ”giving choir”!
Hela sexton album med kören har nått topplaceringar på Billboards gospellistor. De har nominerats till två Grammys, tre Dove och mer än tio Stellar Awards. 2012 utnämndes de till Chicagos bästa traditionella kör.
Konsertlängd: Ca 2 timmar, inklusive paus.
Arrangör: Gävle Konserthus.
Rullstolsplatser finns på parkett balkong vänster och kan endast bokas i Gävle Konserthus biljettkassa, tel: 026-172900.
Ledsagare går in gratis, men måste ha biljett.
För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172900.

Biljetter & tider

Fredag 25 September 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

353 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Chicago Mass Choir, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober