• Evenemang idag
Måndag
16
Mars 2020
Gävle Teater Gävle

Ulf Ivarsson - solokonsert

Supportakt - Slim Vic
Våren 2015 stod Ulf på Gävle teaters scen, då var det första gången han presenterade egen musik framförd på bas. Sen dess har sounded förfinats och fördjupats. 7 februari 2020 släpps debutalbumet Lower Zone på Lamour Records.

Som förband tänker jag att jag presenterar mig själv och mitt nya projekt som jag jobbar med nu, dvs Glitch Scratch där jag skapar musik med 10 st vinylspelare. Halft skrivet, halft improviserat. Projektet tar avstamp i samarbetet med Graham Dunning från england och har fått stöd från Konstnärsnämnden.
Presentation av albumet:
Lamour är stolt att få presentera Ulfs Ivarsson solodebutalbum 'Lower Zone'!
På ytan är kopplingen mellan artist och bolag tydlig till staden Gävle men under ytan så finns en längtan och lust för Ulf att skapa gränsfri musik med basgitarren som huvudinstrument.
För Lamour är vi extra glada att få presentera en release med en mycket etablerad artist som möjliggör att många personer kommer få uppleva mer experimentell musik från Ulf.
Ulf Ivarsson är en av Sveriges mest meriterade basister med en bakgrund i rock, jazz, folk, blues och experimentell avant garde.
Ulf Ivarsson har bla samarbetat och spelat med Hedningarna, Thåström, Dileva, Magnus Stinnerbom & Västanå orchestra, Nicolai Dunger, Rolf Wikström och många fler.
Han tar nu klivet att presentera en solodebut platta under sitt egna namn. Ulf har tidigare vunnit grammis för årets album som producent för Thåström albumet ”kärlek är för dom” samt är sedan 2005 fast medlem i Thåströms. Ulf har även producerat ”beväpna dig med vingar” och ”den morronen”
LAMOUR RECORDS | RECORD STORE | PODCAST
Art diversity, positivism & dedication since 2008.
Föreställningslängd: 1 tim 10 min
Onumrerad salong
Ungdommar och studenter köper sina biljetter i Gävle Teaters biljettkassa

Biljetter & tider

Måndag 16 Mars 2020 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ulf Ivarsson - solokonsert, Gävle Teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April