Torsdag
23
April 2020
Gävle Teater Gävle

Domedagen , Riksteatern

Föreställning med paus! läs mer längre ner.
En musikalisk feelbad-talkshow med en ljuv eftersmak av hopp och klimatångest.

Martin Emtenäs och Stefan Sundström rör sig lekfullt och underfundigt mellan fakta och filosofi, vetenskap och humor för att undersöka vad som hänt på sistone – på klotet och helt nära där vi bor.
Med ödet i händerna och hela världen på våra axlar möts vi i händelsernas centrum vid avgrundens rand. En rolig och mysig kväll med mycket musik utlovas.
Riksteaterns Människa och Natur går nu tillbaka till rötterna. Spåren startades med visionen att göra konst om miljö utan att bli mossig. Eller är det kanske just mossiga fler behöver bli? Nu knyter vi ihop säcken och avslutar där vi började. Med blicken riktad bakåt och framåt. Vad har hänt sen senast och hur kommer det att bli? Vi som bor här - hur överlever vi ihop?
Martin och Stefan turnerade med föreställningen Vi som bor här hösten 2017 och återkommer nu med en helt ny föreställning.
Välkommen upp till Café Amadeus i pausen, förboka gärna ett bord innan föreställningen.
Fröutbyte i foajén efter föreställningen! Ta med frön och byt dem med Stefan. Lägg fyra frön per påse (helst grönsaksfrön) och märk påsen. Tips! googla "vika fröpåsar".
Nu efterlyser vi bilder till föreställningen från Gävle med omnejd!
Det är tre olika slags bilder:
1. Familjer fotograferade i natur som inte längre finns, ex vis ett familjeporträtt i naturen och där det i dag ligger ett köpcentrum eller bostadkomplex el dyl.
2. Bilder från er ort från 80-talet. Det får gärna vara från torget, ett köpcentrum, en affär eller liknande. Men har man inte just de motiven går även andra lokala 80-bilder bra.
3. Bilder på vacker natur med människor.
Bilderna skickas till: domedagen@riksteatern.se
Föreställningslängd: 2 timmar INKL PAUS
Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!

Biljetter & tider

Torsdag 23 April 2020 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Domedagen , Riksteatern, Gävle Teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April