• Evenemang idag
Fredag
18
September 2020
Gävle Konserthus Gävle

Isak Danielson

Corona flyttat
KONSERTEN ÄR FRAMFLYTTAD FRÅN 25 APRIL TILL 18 SEPTEMBER
Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information om återlösen av biljetter kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.


Isak har, endast 22 år gammal, hunnit göra ett ordentlig avtryck med sin kraftfulla röst och sina starka texter. Hans debutalbum ”Yours” (2018) har legat närmare 40 veckor på svenska albumlistan. Albumet och uppföljande EPn ”Run To You” (2019) har tillsammans passerat 60 miljoner lyssningar.
Isak Danielson har en alltjämt växande publik över hela världen. Han har över 1 miljon månatliga lyssnare på Spotify och mer än 100.000 prenumeranter på Youtube. I våras gjorde Isak sin första konserthusturné i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Under hösten släpptes den första singeln, ”Silence”, från det andra studioalbumet som väntas under våren 2020. Singeln kom med en tillhörande stark video och en akustisk version som på knappt en månad redan har dryga 300.000 visningar på Youtube. I november förgyller Isak utbudet av stämningsfull julmusik i form av en nyinspelning av Sia’s vinterhit ”Snowman”, som han paketerat på sitt egna vackra, uttrycksfulla sätt.
Konsertlängd: Ca 1 timme, ingen paus.
Arrangör: Gävle Konserthus.
Rullstolsplatser finns på parkett balkong vänster och kan endast bokas i Gävle Konserthus biljettkassa, tel: 026-172900.
Ledsagare går in gratis, men måste ha biljett.
För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172900.

Biljetter & tider

Fredag 18 September 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

249 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Isak Danielson, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober