Best Western Hotel City Gävle

Nygatan 8 • Gävle

Best Western Hotel City Gävle är ett charmigt hotell perfekt beläget i hjärtat av staden. Alldeles bredvid ligger Gallerian Nian med ett stort utbud av butiker och Stortorget med sina restauranger och barer. Inte långt härifrån hittar man Sveriges Fängelsemuseum där man får möta skampålar, galgbackar och celler. Lär dig om hur brottslingar straffades förr i tiden och hur processen har utvecklats till vad den är idag.

Det finns totalt 100 rum på Hotel City. Under 2010 genomgick alla rummen en renovering och det är idag ljusa och fräscha med modern inredning. Rummen har trägolv, ljusa väggar och färgglada detaljer. Välj mellan att bo i enkel-, dubbel- eller familjerum. Enkelrummen har faciliteter så som WC med dusch, kabel-TV och fri wi-fi. Standardfaciliteter plus en arbetsyta finnes i dubbelrummen och i familjerummen finns en sittgrupp.

HC Bar & Restaurang är hotellets hjärta. Här dukas frukosten fram varje vardag mellan 06.00 – 09.30 och helger 08.00 – 11.00. Frukosten bjuder på många goda alternativ och består till viss del av ekologiska och lokala råvaror. Restaurangen håller öppet hela dagen och serverar husmanskost och à la carte. Man har tagit intresse för matlagning enligt LCHF-dieten och erbjuder en varierad LCHF-meny på sidan av den vanliga menyn. Under sommaren öppnas restaurangens uteservering upp för middagsgäster.

Tillgängliga rum på Best Western Hotel City Gävle

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Best Western Hotel City Gävles olika rumstyper

Lördag 9 November t.o.m Söndag 10 November - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - Ingen återbetalning
Enkelrum Standard - Gratis avbokning
Tvåbäddsrum Standard - 1 person - Ingen återbetalning
Tvåbäddsrum Standard - Ingen återbetalning
Tvåbäddsrum Standard - 1 person - Gratis avbokning
Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Familjerum - 1 person - Ingen återbetalning
Familjerum - 1 person - Gratis avbokning
Rum Deluxe King - 1 person - Ingen återbetalning
Rum Deluxe King - Ingen återbetalning
Rum Deluxe King - 1 person - Gratis avbokning

Fler hotell i Gävle