Järnvägshotellet

Centralplan 3 • Gävle

Mitt emot centralstationen, med det passande namnet, ligger Järnvägshotellet. Härifrån är det gångavstånd till restauranger, shopping och allt annat Gävle har att erbjuda. Verksamheten drivs i en 1800-talsbyggnad kallad Centralpalatset. Arkitekten som ritade Centralpalatset ritade också Rosenbad och NK-huset i Stockholm. I byggnaden har det tidigare drivits bland annat saluhall, spritmagasin och nykterhetshotell. Byggnaden är slående vacker med rött tegel, kupoltak och eleganta fönster.

Det finns 19 rum på Järnvägshotellet. Alla rum har trägolv och är individuellt inredda med ljuva, mysiga färger. WC och dusch finner man i korridoren utanför, här finner man också kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffe, te, tidningar, böcker och leksaker. Faciliteter som finns inne på rummet är TV, fri wi-fi, en skön säng och i vissa fall ett handfat.

Varje morgon dukas det fram en rejäl traditionell svensk frukost. Denna ingår självklart i rumspriset. På Järnvägshotellet vill man ge sina gäster en familjär och personlig service. I receptionen hjälper man gärna till med att rekommendera sevärdheter och aktiviteter så som Tropicanaland för familjen, konserthuset för den kulturintresserade och restaurangtips för den hungrige.

Tillgängliga rum på Järnvägshotellet

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Järnvägshotellets olika rumstyper

Torsdag 5 November t.o.m Fredag 6 November - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Economy med delat badrum - Gratis avbokning
Detta enkelrum har en sittgrupp och kabel-TV.
Enkelrum med delat badrum - Gratis avbokning
Med handfat, kabel-TV och skrivbord. Husdjur tillåts inte i rummet.
Tvåbäddsrum med delat badrum - Gratis avbokning
Detta rum har ett handfat, kabel-TV och en sitthörna. Husdjur är tillåtna i denna rumstyp.
Fyrbäddsrum med delat badrum - Gratis avbokning
Detta rum har ett handfat, kabel-TV och en sitthörna. Badrummet är delat. Husdjur får inte bo i detta rum.

Fler hotell i Gävle