5-6
Sep 2016
Jädraås Gävle

Konst i Gävleborg

Save the date!
5 - 6 september 2016 är alla som är verksamma inom konstfältet i Gävleborgs län välkomna till ett seminarium och en konstmässa med erfarenhetsutbyten och nätverkande. Hitta nya kollegor, samarbetspartners, inspirationskällor och mentorer!


Det är en spännande tid för konsten i Gävleborg, många nya konstellationer, nätverk, aktörer, projekt och verksamheter håller på att ta plats och form i vårt län. En sådan är Jädraås Art som drivs av galleristen Ola Gustafsson och konstnären Catrin Andersson. Tillsammans med dem arrangerar Region Gävleborg en konstmässa och ett seminarium där du både kommer kunna presentera din egen verksamhet och ta del av andras erfarenheter i den gamla möbelfabriken i Jädraås. En av frågorna vi kommer att lyfta är residensverksamhet och hur olika aktörer kan samarbeta kring sådana med inspiration från framgångsrika nordiska projekt.

Mer information kommer i maj, anmälan om deltagande under seminariet och medverkan på mässan kommer att kunna göras på vår hemsida. För frågor kontakta konstkonsulent Erik Anderman 026-531196.

Plats: Jädrasås Art, fd Grönbergs möbler, Jädraås, Ockelbo kommun, Gävleborg

Varmt välkommen!

I siffror

1157 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Jädraås). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Konst i Gävleborg, Jädraås

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September