Fredag
16
Juni 2017
Gasklockorna Gävle Gävle

Håkan Hellström

GASKLOCKORNA 16 JUNI
Special guest: Erik Lundin
Åldersgräns: 13 år

Åldersgräns VIP: 18 år
Max 8 biljetter/person

”Det ska bli otroligt roligt att ta sig ut i landet och spela för alla er som är sugna. Och hoppas att ni vill komma. Vi avslutar Du Gamla Du Fria-kapitlet på Ullevi där vi inledde resan. Dessförinnan besöker vi så många andra städer vi mäktar med. I solsken eller i rullande åska”

En början är ett slut, ett slut är en början. ”Du Gamla Du Fria” inleddes på Ullevi under två gyllene försommarkvällar i juni för vad som snart kommer vara ett år sedan och kommer att avslutas med en blixtrande turné genom land och rike över en serie kvällar under sommaren 2017. Håkan Hellström river ner tårar och regn med turnén: Rullande Åska.

Vi ses vid Gasklockorna den 16 juni!

Uppmaning: Köp endast biljetter via den officiella biljettleverantören Eventim. Det är det enda sättet att garantera sig från falska biljetter.

I siffror

3110 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1470 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gasklockorna Gävle). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Håkan Hellström, Gasklockorna Gävle

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober