Onsdag
9
Maj 2018
Rack'n'Roll Gävle

Turné Moteld 2018

Samtidigt som de etablerade partierna i Sverige oljar upp sina propagandamaskinerier inför valrörelsen så ger sig tre utav landets just ny hetaste punkband ut på sin egen valupptakt. Detta för att utmana maktens symboler och för att bjuda på en punkmässa som sätter dig i ett tillstånd som timmarna före en avresa, som sekunderna innan orgasm.

"Vi är motelden!”

Björnarna
Trallpunkens hopp från Uppsala som spelat ihop med både Strebers och Charta 77. Med fötterna stadigt i PK-myllan ironiserar Björnarna ledigt om heteronormativ, trångsynthet och populism. Med helt nya låtar och fem plattor i bagaget är de ständigt lika aktuella.
https://open.spotify.com/artist/06ZDy2XhBL6QUegO9n2Y4Y

SARDO NUMSPA
Bildades 2009 och levererar högkvalitativ trallpunk på skånska. Trion som består av Sebb, Dogge och Emme är just nu aktuella med sin medverkan på Second Class Kids Records samlingsplatta Fyrtal i punkrock vol 2 och levererar en energisk liveshow i ett frenetiskt tempo.
https://open.spotify.com/track/7LU58klz8MflTBfQziFTRP?si=Dr37xaDg

Djuret
(D)juret är här för att upplysa alla och en var och få fler att följa den trassliga vägen mot frälsning. Deras huvudämne är musik men inom samfundet finns stort rum för det skrivna ordet, politik och konst.
(D)juret vill se mer av solidaritet, gemenskap och samhörighet och mindre av överflöd och kommers.
"Ett av de mer spännande tolkningarna av punk på länge” /Nöjesguiden
https://open.spotify.com/artist/6LuuIrkvKvxRe7mxfloE6k

I siffror

13 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

342 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rack'n'Roll). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Turné Moteld 2018, Rack'n'Roll

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober