• Evenemang idag
Lördag
4
December 2021
Folkteatern i Gävleborg Gävle

Prins Perikles och hans dotter Marina

Nu är biljetterna till Prins Perikles och hans dotter Marina, i regi av Peter Oskarson, släppta och det vill vi fira med ett Early bird-erbjudande!

Med koden ÄNTLIGEN får du 25% rabatt på ett helt köp. Erbjudandet gäller till och med den 21 juni.

I september öppnar Folkteatern Gävleborg åter upp dörrarna till en teaterhändelse och bjuder in till en av William Shakespeares sista pjäser, i samarbete med Skottes Musikteater och i regi av Peter Oskarson.

I uppsättningen Prins Perikles och hans dotter Marina möter vi en far och en dotter i en mytisk resa över stormande hav. En hoppfull berättelse om förlust, flykt och förvandling, om bråddjup sorg, hämnd och undergång, men också om förlåtelse, försoning och återuppståndelse.

Perikles tillhör en av William Shakespeares romanser, som skrevs under pandemin som härjade i London under 1600-talets början. Denna tid förändrade på många sätt både hans teater och hans dramatik. Vad som sker i efterdyningarna av vår tids pandemi återstår att se.

Folkteatern och Skottes Musikteater vill tillsammans med publiken kliva upp ur askan, och som en fågel Fenix låta teatern återuppstå ännu en gång – allt för att hylla livets vedermödor och segrar!

Boka på Tickster
I siffror

110 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkteatern i Gävleborg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Prins Perikles och hans dotter Marina, Folkteatern i Gävleborg

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari