• Evenemang idag
Tisdag
6
Juni 2023
Gävle Konserthus Gävle

Nationaldagskonsert - Sida vid Sida

El Sistema handlar om gemenskap, glädje och framtidstro, där den sociala utvecklingen går hand i hand med den musikaliska. I El Sistema vill vi tro på barnens drömmar. En dröm, om än så liten och spröd, kan ta dig bortom horisonten och vidare. El Sistema är en lek med djupt allvar där barnens förmåga och möjligheter är det centrala, där barnen är navet som allt snurrar kring.
I en kör eller orkester måste alla vara på plats. I en kör eller orkester måste du lyssna på dig själv och på dem omkring dig. I en kör eller orkester blir du sedd och bekräftad som en bärare av något viktigt som tillhör oss alla.
Hösten 2015 startade El Sistema i Gävle, inom ramen för Kulturskolan och i samarbete med Sätra Rektorsområde. El Sistema samarbetar med Gävle Symfoniorkester och Forsbacka Kammarkör. Genom att arbeta med professionella pedagoger, musiker, körer och orkestrar kommer stöd och inspiration samtidigt som förebilder skapas. Gävles El Sistema omfattar idag ca 370 barn med dess pedagoger från grundskolan, samt sju pedagoger från Kulturskolan.
Gävle Symfoniorkesters historia är lång och spännande, men det är framtiden som alltid står i orkesterns fokus. Varje konsert är en utmaning att leverera det allra bästa och leva upp till publikens förväntningar om en konstupplevelse på högsta nivå. Det har orkestern gjort sedan den grundades 1912.
Konsertlängd: 1 timme utan paus
Arrangör: Gävle Symfoniorkester i samarbete med El Sistema & Gävle Kulturskola.

Biljetter & tider

Tisdag 6 Juni 2023 15:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nationaldagskonsert - Sida vid Sida, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni