Lördag
2
Mars 2024
Gävle Teater Gävle

Mårten Cvetkovic

En standupshow om kulturkrockar, borttappad manlighet, rädslan över att bli en gnällig sittkissande gubbe och familjedrömmen som nästan blev sann.
Efter att ha träffat sin stenhårda, tuffa serbiska kvinna och skaffat familj så blir Mårten Andersson rejält vilse i sin manlighet och det blir inte enklare av alla kulturkrockar och parets åldersskillnad. Våren 2023 åker Mårten ut i Sverige med sin tredje soloshow tillsammans med sitt alter ego – Mårten Cvetkovic, en självutnämnd, galen serbisk mentor som bor i Mårtens huvud och försöker hjälpa honom att bli en riktig man (enligt Balkannormer) för att klara av både relationen och småbarnslivet. ”En riktig man går inte i väggen, han går genom väggen – och fortsätter. En riktig man byter oljefilter, inte blöjor.” ”Mårten Cvetkovic” är en riktig feelgoodföreställning som handlar om kärlek, familjeliv, drömmar, fördomar, livet som ofrivillig hemmafru, integration och rädslan för att bli en grinig, sittkissande gubbe.
Föreställningslängd: 90 min
Åldersgräns: 18, från 15 i målsmans sällskap
Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!

Biljetter & tider

Lördag 2 Mars 2024 20:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mårten Cvetkovic, Gävle Teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November