• Evenemang idag
Onsdag
14
Februari 2024
Gävle Konserthus Gävle

Trickbag

Trickbag
Trickbag äntligen tillbaka i Gävle! Om vi räknat rätt så har det gått hela 8 år sedan Trickbag hade releaseparty för sitt album "Candyville" i just Gävle. Men nu är alltså denna Europeiska toppakt tillbaka lagom till sitt egna 30-års jubileum som band för att ställa skåpet på plats i konserthuset på Alla Hjärtans Dag 14 februari!

Vare sig det handlar om Blues, Rock n´roll, Rhythm n´Blues eller Soul så levererar denna Europeiska toppakt alltid! Live är de en explosiv akt där musikerna alltid går upp på scenen med maximal energi. Bandets ”ryggrad” är den karismatiske sångaren Tommy Moberg som har en rad priser, utmärkelser och nomineringar i bagaget, bland annat har han blivit invald i International Blues Hall of Fame och 2024 har han styrt sitt Trickbag i hela 30 år! En milstolpe i bandets karriär var när de 2015 för andra gången fick spela på prestigefyllda Doheny Blues Festival i Kalifornien inför 20 000 människor! Trickbag har samarbetat & gjort ett antal turnéer med några av de största nu levande Bluesartisterna och dessutom spelat in en av sina 8 plattor i USA.

Två av Europas allra starkast lysande stjärnor på Blueshimlen, Steve "West" Weston - (munspel) & Tomi Leino - (gitarr) är sedan länge fasta medlemmar i Trickbag. På engelsmannen Steve´s meritlista finner man samarbete med Roger Daltrey (The Who) & Wilko Johnson (Dr Feelgood) och han är även förstavalet av munspelare när Muddy Waters son Mud Morganfield ger sig ut på Europaturné! Tomi är det finska musikundret som man aldrig upphör att imponeras av. Förutom att vara en extraordinär strängbändare så tillhör han även toppskiktet i Skandinavien på munspel. Lägg därtill den rutinerade ståbaslegenden Urban Hed som spelat med allt och alla i Sverige, samt stjärnskottet Johan Svensson – trummor så har ni ett Europeiskt allstar-band vilket betyder en akt i världsklass!
Tommy Moberg - Sång
Tomi Leino - Gitarr
Steve "West" Weston – Munspel, Sång
Urban Hed – Bas, Sång
Johan Svensson - Trummor
Konsertens längd: Cirka 2 timmar, inklusive paus.
Arrangör: Gävle Konserthus

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Trickbag, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari