Hotell Gävle - Sweden Hotels

Staketgatan 44 • Gävle

Hotell Gävle ligger lugnt och trivsamt i centrala Gävle. På endast ett par minuter tar du dig in till stadskärnan med dess restauranger, butiker och sevärdheter. Utan svårighet tar man sig också till Bibest Nöjescenter, som erbjuder flera olika aktiviteter så som paintball, racing, pistolskytte och airhockey. Tag med kompisgänget och tävla mot varandra på den stora paintball-banan eller visa vem som kör snabbast i ett race!

På Hotell Gävle finns allt från enkelrum till sexbäddsrum och lägenhet. Rummen är enkla och stilrena med ljus härlig inredning. Alla rum har trägolv och faciliteter så som WC med dusch, TV och fri wi-fi. Lägenheten är på 85 kvadratmeter, har två sovrum, ett vardagsrum och ett kök. Här finner man 7 bäddar och man kan övernatta veckovis. Hotellet erbjuder flera olika paket och weekends. Bland annat hockeypaketet och Nöjesweekend Heartbreak. I hockeypaketet ingår logi, frukost och biljett för att se en av elitserielagets Brynäs hemmamatcher. Välj mellan att bo i enkel- till fyrbäddsrum. Logi och frukost ingår även i nöjesweekend Heartbreak. Utöver det får man en helkväll på Heartbreak Hotel med fördrink, trerättersmiddag och andra läckerheter.

En generös frukostbuffé dukas fram varje morgon i hotellets mysiga matsal. Frukosten ingår i rumspriset och serveras på vardagar redan från 06.30. Det finns alltid tillgång till kaffe, som självklart är kostnadsfritt. För de gäster som anlänt med bil finns möjlighet att parkera i varmgarage för 80:-/natt.

Tillgängliga rum på Hotell Gävle - Sweden Hotels

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Gävle - Sweden Hotels olika rumstyper

Onsdag 8 Februari t.o.m Torsdag 9 Februari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Gävle