Hotel Tre Stockar

Norra Nyvallsvägen 42 • Gävle

Hotel Tre stockar ligger beläget 6 kilometer från centrala Gävle. Här har man nära till flera motionsspår, Vårviks havsbad och populär Furuviksparken. På Vårviks havsbad finns det klippor och sandstrand att bada vid. Det finns även en restaurang på platsen som serverar allt från fika till à la carte. Vid sitt besök i Gävle rekommenderas att besöka Joe Hill-gården i Gamla Gefle. Det var här som den inflyteserika amerikanska protestsångaren växte upp, då känd som Joel Emmanuel Hägglund. Efter sin avrättning blev han om möjligt mer populär bland allmänheten och kallas ”The man who never died”.

Hotellet har 13 rum varav två är studios, det finns även ett antal lägenheter. Rummen är klassiskt inredda med tilltalande färger och bekväma möbler. Det finns rum både med privat och delat badrum. Alla rum har en kabel-TV. I studion finner man vardagsrum, sovalkov, pentry och WC med dusch. Även här finns TV.

de allmänna utrymmena finns ett fullt utrustat kök för de gäster som vill hushålla sig själva. Det serveras ingen frukost på Hotel Tre Stockar men kaffe och te finns alltid tillgängligt. I samma byggnad ligger Pizzeria Kastet, där man serverar både lunch och middag. Det finns en trådlös internetzon på hotellet där man får befinna sig om man vill surfa. Om man behöver en stund för sig själv finns ett solarium att tillgå. Gäster som anlänt med bil kan parkera på hotellets egna parkering kostnadsfritt. Man tar sig lätt in till stan med det kommunala systemet, busshållplats finns 150 meter från hotellet.

Tillgängliga rum på Hotel Tre Stockar

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Tre Stockars olika rumstyper

Måndag 6 Februari t.o.m Tisdag 7 Februari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Gävle