Hotell Alderholmen

Norra Skeppsbron 3C • Gävle

Två minuter från centralstationen bland Gävles hamnmagasin och stora båtar ligger Hotell Alderholmen beläget. Området Alderholmen är en mix av gammalt och nytt, här finner man genuina byggnader från hamnstaden Gävles tid och nybyggda bostadshus. Här hittar man också det kända kafferosteriet Gevalia.

Hotell Alderholmen var tidigare en del av Järnvägshotellet, då kallad ”Annexet”. Idag drivs det på egen hand som ett av Gävles minsta hotell med endast 8 hotellrum. Rummen är har ekparkett och är mysigt inredda med detaljer i rött, vitt och blått för att skapa en marin miljö. Alla rummen har privata helkaklade badrum med dusch och golvvärme. Andra faciliteter som finns är kabel-TV och fri wi-fi. Frukosten är självserverad, så man kan välj att äta när det passar.

Böna fyrmuseum kan vara värt ett besök under vistelsen i Gävle. Fyren tillsammans med fyrbostaden uppfördes på 1840-talet och huserar idag museum. Under sommarmånaderna anordnas här guidade visningar. Sveriges Järnvägsmuseum i Gävle har en av världens mest unika samlingar av järnvägshistoria. Här kan man se ånglok från 1850-talet och jämföra de äldsta, tyngsta och snabbaste loken i historien!

Tillgängliga rum på Hotell Alderholmen

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Alderholmens olika rumstyper

Onsdag 8 Februari t.o.m Torsdag 9 Februari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Gävle