Gävlebukten Bed & Breakfast

Holmsundsallén 29 • Gävle

I ett naturskönt område nära havet finner man Gävlebukten Bed & Breakfast. Verksamheten drivs i en vit byggnad, uppförd på 1930-talet som tidigare huserat lanthandel, närbutik och postkontor. Gävlebukten B&B slog upp dörrarna första gången 2011 och har sedan dess inriktat sig på gästernas trivsel. Man vill att det ska smaka gott, göra gott och att man ska må gott. Runt om i området finns upplysta motionsspår och till havet tar du dig på endast några minuters promenad. Till centrala Gävle tar du dig på 5 minuter med bil. Det är nära till Bombus centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek.

Rummen på Gävlebukten Bed & Breakfast är fräscha och ljusa. De är enkelt och klassiskt inredda med genuina detaljer. Här finner du vackra klassiska föremål och sköna sängar. Dusch och WC finns i korridorerna. Flera av rummen har varmt och kallt rinnande vatten.

Tag en plats i den ljusa matsalen under morgonen och njut av en hemlagad frukostbuffé. Det finns ett allmänt TV-rum och ett bibliotek med ett stort urval av böcker att låna under sin vistelse. Gäster har också tillgång till mikrovågsugn och kaffebryggare. Vid ankomst med personbil får man stå kostnadsfritt på hotellets egna parkering. Med större fordon krävs förbokning och en mindre avgift.

Från hotellet tar man sig till Furuviksparken på endast 15 minuter. Spendera en heldag här bland apor, åkattraktioner och spännande spel! Gävlebukten anordnar själva båtturer, välj mellan kustutflykter, taxiturer eller charter.

Tillgängliga rum på Gävlebukten Bed & Breakfast

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Gävlebukten Bed & Breakfasts olika rumstyper

Söndag 5 Februari t.o.m Måndag 6 Februari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Gävle