Pensionat Slottstorget

Slottstorget 5B • Gävle

Pensionat Slottstorget är mycket hemtrevligt och placerat perfekt i centrala Gävle. Härifrån är det nära till restauranger, shopping och krogar. Man tar sig lättvindigt till Furuviksparken, kungsberget och Mackmyra Whiskyby. På Mackmyra Whiskyby kan man gå på guidad tur och whiskyprovning. Kom hit och prova på Sveriges första maltwhisky! Furuviksparken är stället för hela familjen! Här kan man se exotiska djur, åka karuseller och plaska i poolen.

På pensionatet finns 18 rum, sammanlagt 25 bäddar. Det finns enkelrum, dubbelrum och en svit. Rummen har trägolv och ljusa väggar. Faciliteter som finns är skrivbord, kylskåp, TV, fri wi-fi och i vissa fall ett pentry. Antingen har man privat badrum eller så delar man med andra gäster. Från vissa rum har man utsikt mot Slottsparken, där den välkända Gävlebocken byggs upp varje år.

Frukost serveras varje vardag mellan 07.00 – 10.00 och helger 08.00 – 11.00. Den ingår i rumspriset. I samma byggnad som pensionatet ligger puben The Bishop's Arms, här finns drycker och en lättare pubmeny för sugna gäster. Gäster har tillgång till en gemensam lounge där man kan se på TV eller läsa dagstidningar.

Tillgängliga rum på Pensionat Slottstorget

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Pensionat Slottstorgets olika rumstyper

Måndag 2 Oktober t.o.m Tisdag 3 Oktober - Pris inkluderar moms.

Lägenhet med 3 sovrum (4 vuxna) - Gratis avbokning
Detta rum består av 2 enkelrum och 1 dubbelrum. Denna lägenhet har en egen balkong, ett pentry och en soffa.
Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Här finns en tv, ett kylskåp och ett eget badrum med dusch.
Tvåbäddsrum med delat badrum - Gratis avbokning
Detta rum har tv, kylskåp och skrivbord.

Fler hotell i Gävle