O'Learys - Gävle

O'Learys

Drottninggatan 6 • Gävle
Som kedja står O'Learys för sport och ännu mer sport, men med vällagad mat, trevlig stämning och amerikansk kultur som viktiga inslag. Men O?Learys Gävle är mycket mer än en sportbar. Här är levande musik, välarrangerade firmafester och middagar i en trivsam, ostörd miljö lika viktiga.

På O'Learys i Gävle finns lite av allt: en mängd beståndsdelar som tillsammans skapar det perfekta stället för fotbollsfans, kollegor på after work, bioälskare och personalfestanordnare. Ljud- och bildutrustningen håller hög standard, trubadurer och DJ:s underhåller på helgerna, på onsdagar bjuds after work-gäster på plockbuffé, och olika typer av erbjudanden gör att biobesökare och sportälskare kan äta gott till riktigt vettiga priser. O'Learys Gävles meny har inspirerats av amerikansk matkultur med klassiker som hamburgare, chicken wings, quesadillas och grillat kött med olika tillbehör som bearnaisesås, blue cheese-dipp, majskolvar och coleslaw. Att det finns olika sorters baby back ribs är givet.

Nu erbjuder krogen O'Learys Gävle dessutom en ny, avskild restaurangdel som kan abonneras för firmafester och andra privata evenemang. Personalen hjälper gärna till med att skräddarsy paket för alla typer av bokningar, och med ett läge på Drottninggatan mitt i stan är det lätt att ta sig både hit och hem.

Tipsa oss om ändringar Kontakta [email protected]

Populärt på Gävle.com just nu!

Liknande restauranger