Under hösten 2021 genomförs en rad olika konserter och föreställningar i Gävle. Här har vi samlat några av showerna.

Vare sig du är sugen på att se en medryckande show eller en underhållande standup-föreställning finns det någonting för dig. Nedan hittar du en rad shower som tar plats på scenerna i Gävle under hösten.

Chris Kläfford – 26 september

Det var år 2017 som Chris Kläfford stod som vinnare i Idol. Sedan dess har han bland annat hunnit med att göra succé i den amerikanska versionen av samma program, samt att släppa ny musik. I slutet av september uppträder han på Gävle Konserthus.

Nordman – 1 oktober

För att fira sitt 25-årsjubileum ger sig Nordman ut på en omfattande turné genom landet där de bland annat bjuder på musik från albumet ”Tänk om”. Den 1 oktober kommer den omtyckta gruppen till Gävle Konserthus.

Thank you for the music – 7 oktober

Som en hyllning till Björn & Benny och deras stora låtskatt kommer nu showen Thank you for the music. Föreställningen leds av Gunilla Backman, Johan Boding och Kalle Moraeus. Turnén skulle, likt många andra shower och evenemang, ha genomförts tidigare men har nu alltså flyttats till hösten på grund av rådande omständigheter. I början av oktober är det Gävles tur när gänget kommer till Gävle Konserthus.

Babben Larsson – 16 oktober

Under hösten startar komikerdrottningen Babben Larsson sin turné som sammanlagt kommer att innebära besök i drygt 20 svenska städer. I mitten av oktober kommer Babben Larsson till Gävle Konserthus och bjuder på en underhållande kväll.

Pernilla Wahlgren har hybris – 7 november

Efter sin senaste succéshow ”Kort, glad & tacksam” är nu Pernilla Wahlgren tillbaka på scenerna med ytterligare en underhållande föreställning. I ensemblen hittar du till stor del samma artister som vid senaste turnén. I början av november kommer showen till Gävle Konserthus.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.