Hösten 2022 bjuder på en rad olika föreställningar, och här finns det någonting för alla smaker. Ta del av vår sammanställning av några av de mest populära evenemangen till hösten.

Är du sugen på musik eller komedi? Här kan du läsa mer om en rad shower som tar plats på scenerna i Gävle i höst.

Clara Klingenström – 2 september

Efter att ha gjort succé i Melodifestivalen ger sig stjärnskottet Clara Klingenström ut på en stor turné under hösten 2022. Till Gävle kommer hon i början av september när hon uppträder på Gävle Teater. Föreställningen är en timme och tio minuter lång.

GES - Stanna världen en stund – 17 september

Den ikoniska gruppen GES åker på Sverigeturné och här utlovas en helkväll fylld med hits som är lätta att sjunga med till. Om du är intresserad av att se GES i Gävle är det Monitor ERP Arena som står scen för bandet den 17 september. Konserten drar igång klockan 20.00.

Miss Li – 24 september

Det var för ungefär tio år sedan som Miss Li fick sitt stora genombrott efter sin rosade medverkan i ‘Så mycket bättre’. Sedan dess har hon släppt en rad hits och är senast aktuell med albumet ‘A woman’s guide to survival’. I slutet av september kommer hon till Gävle Konserthus.

Messiah Hallberg - Ett livsverk med humoristisk touch – 7 oktober

Under hösten 2022 ger sig den prisbelönta komikern Messiah Hallberg ut på turné runt om i landet med en show kantad av hans erfarenheter utan pandemitiden. Den 7 oktober kommer han till Gävle och uppträder på Gävle Teater.

Sven Ingvars - En liten bit av Värmland – 8 oktober

Förra året firade dansbandet Sven Ingvars 65 år som grupp, och med detta inleddes en landsomfattande turné för att fira jubileumet. I början av oktober har det blivit dags för Sven Ingvars att uppträda i Gävle när de kommer till Gävle Konserthus.