Äntligen släpper alla restriktioner och scenerna runt om i landet fylls med show och evenemang. Här kan du läsa mer om vad våren i Gävle har att erbjuda.

Nedan har vi samlat en rad föreställningar som genomförs i Gävle under vårmånaderna.

Pernilla Wahlgren har hybris – 3 april

För ett par år sedan gjorde hon succé med den kritikerrosade showen ‘Kort, glad & tacksam’. Nu är Pernilla Wahlgren tillbaka med en ny, minst lika underhållande, scenshow. I början av april kommer hon med sin ensemble till Gävle Konserthus.

Al Pitcher - My happy place – 20 april

Den brittiske komikern Al Pitcher är välkänd för sina hyllade stand-up-shower med Sverige i fokus. Efter ett flertal inställda shower i pandemins spår är det nu äntligen dags för en ny turné. Den 20 april är det Gävles tur att bjudas på underhållning när Al Pitcher kommer till Gävle Konserthus.

Mikael Wiehe - Den sista turnén – 24 april

Under 2022 är det dags för Mikael Wiehe att genomföra sin stora avskedsturné, som han genomför efter att stått på scen ända sedan 1970-talet. I slutet av april kommer han till Gävle och genomför sin konsert på Gävle Konserthus.

Mando Diao – 26 april

Redan under 2021 hade Mando Diao planerat att genomföra sin turné genom landet, men på grund av rådande omständigheter var det tvunget att skjutas upp till nu i vår. Turnén kommer sig ur det senaste albumet ‘I solnedgången’, som är ett album helt på svenska. Till Gävle kommer Mando Diao den 26 april när de uppträder på Gävle Konserthus.

David Sundin - Nya svenska ord – 5 maj

‘Nya svenska ord’ är komikern David Sundins första stora egna stand-up-show och under 2022 uppträder han i en rad städer runt om i landet. Föreställningen sker i Gävle på Gävle Teater och drar igång klockan 20.00.

Labero - Goldfingers – 15 maj

Efter att ha bjudit på show i Las Vegas kommer den världsberömde magikern Joe Labero hem till Sverige och bjuder på en rad svindlande föreställningar. Showen är ungefär 1,5 timme lång och i Gävle uppträder han på Gävle Konserthus.