• Evenemang idag
Onsdag
13
Juli 2022
Gasklockorna Gävle

Avantasia + Battle Beast

Åldersgräns: 13 år

Onsdag 13 juli, dagen innan Gefle Metal Festival börjar, kommer Avantasia göra en exklusiv helaftonsspelning vid Gasklockorna.


Det var 1999 som Edguy-sångaren Tobias Sammet beslutade sig för att göra ett projekt vid sidan om sitt huvudband och året därpå släpptes första singeln. Så här 20 år senare kan vi konstatera att Avantasia har överträffat alla förväntningar. Med åtta otroligt framgångsrika album och flera världsturnéer i bagaget är Avantasia ett av europeisk metals starkaste namn. I höstas gjorde Avantasia en utsåld spelning i Stockholm och nu när det är dags att fira 20-årsjubileum har Tobias Sammet beslutat sig för att komma tillbaks till Sverige för en exklusiv spelning i Gävle.

Detta kommer att bli en helaftonsföreställning där Avantasia spelar i runt tre timmar och det här blir bandets enda konsert i Sverige under 2020.

Som förband ser vi finska Battle Beast med Noora Louhimo i spetsen.

Boka på Tickster
I siffror

666 st

har besökt evenemanget på Gävle.com
Boenden närmast Gasklockorna natten mellan 1 och 2 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gasklockorna). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Avantasia + Battle Beast, Gasklockorna

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December