Gävle Bed & Breakfast

Växthusgatan 2 • Gävle

Gävle Bed & Breakfast ligger perfekt beläget i en oas mitt i city. Man säger om sig själv ”förmodligen Gävles mest prisvärda boende” och visst kan detta lugna, hemtrevliga bed & breakfast nog vara det. Det är gästerna som avgör! Från Gävle B&B har man nära till allt staden har att erbjuda: restauranger, butiker, sevärdheter och aktiviteter. Vad sägs om ett besök i Gamla Gefle, på Gävle konstcentrum, Bilbest nöjescenter eller Alborgen? Allt inom ett lättvindigt avstånd.

Rummen är nyligen renoverade och TV installerades under 2013. I rummen finns trägolv och man har inrett enkelt med ljusa väggar och bekväma möbler. Faciliteter som finns är sänglinnen, handdukar, sitthörna fri wi-fioch TV. Badrummen är delade. Gävle B&B erbjuder hockeypaket där det ingår logi i dubbelrum och matchbiljett till ett förnämligt pris. Det finns även hockeypaket för familjen.

En enklare frukost serveras dagligen och den ingår i rumspriset. I de allmänna utrymmena hittar man en TV-lounge och en bastu för gäster som behöver koppla av. Gäster har också tillgång till ett kök för självhushåll och i trädgården finns en grillplats. I receptionen kan man hyra cyklar för att lätt kunna utforska staden och ta sig runt. Fråga efter tips och hjälp i receptionen, som gärna står till hands med biljettbokning, transport och dylikt.

Tillgängliga rum på Gävle Bed & Breakfast

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Gävle Bed & Breakfasts olika rumstyper

Onsdag 8 Februari t.o.m Torsdag 9 Februari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Gävle