Clarion Hotel Winn

Norra Slottsgatan 9 • Gävle

På Clarion Hotel Winn möts man av en härlig blandning av folk från hela världen. Allt från Gävlebor till världskändisar har vistats i denna byggnad som är perfekt belägen vid Stortorget. Det är alltid nära till restauranger, shopping och roliga aktiviteter när man bor på Hotel Winn. Vad sägs om äventyrshuset Alborgen, som är fyllt av kluriga och utmanande uppgifter likt ”fångarna på fortet”. Tag med familjen, vännerna eller kollegorna för en kreativ och spännande dag!

200 rum med totalt 460 bäddar finns på Clarion Hotel Winn. Rummen är mycket rymliga och inredda med ljuva, tilltalande färger. De har också trägolv och möbleringen är skandinaviskt modern. Standardfaciliteter är WC med dusch, skrivbord, minibar, platt-TV och fri wi-fi. För de som vill ha det där lilla extra rekommenderas superiorrummen som utöver standardfaciliteterna har strykjärn, morgonrock, tofflor och i vissa fall badkar. Hotellet har två eleganta sviter döpta efter Gävles stoltheter Gevalia och Läkerol.

Hotellets egna restaurang ”Brasserie Absint” vill ge sina gäster en upplevelse man aldrig glömmer. Man gör detta genom personlig service och rätter tillagade med utvalda råvaror och en kärleksfull hand. När man sitter ner i matsalen slås man direkt av den härliga atmosfären, här möts människor och skapar nya minnen. Under vardagar serveras här en lunchbuffé och på lördagar dukas det fram en utsökt brunch. Middagsserveringen håller öppet måndag till lördag från klockan 16.00. Frukostbuffén ingår i rumspriset och är varierad med sunda och goda alternativ.

Tillgängliga rum på Clarion Hotel Winn

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Clarion Hotel Winns olika rumstyper

Söndag 2 Oktober t.o.m Måndag 3 Oktober - Pris inkluderar moms.

Familjerum Classic - Gratis avbokning
Familjerum med sittgrupp.
Familjerum Classic - Gratis avbokning
Familjerum med sittgrupp.
Dubbelrum Deluxe - Gratis avbokning
Detta dubbelrum har en minibar och en sittgrupp med soffa.
Rum Superior King - Gratis avbokning
This double room has a minibar, tea/coffee maker and seating area.
Tvåbäddsrum Standard - 1 person - Gratis avbokning
Platt-TV, minibar samt te- och kaffekokare ingår.
Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Platt-TV, minibar samt te- och kaffekokare ingår.
Rum Superior King - 1 person - Gratis avbokning
This double room has a minibar, tea/coffee maker and seating area.

Fler hotell i Gävle