• Evenemang idag
Lördag
27
April 2024
Gävle Konserthus Gävle

Windcorp Brass Band

Jonathan Jennesjö DIRIGENT
Mikael Appelgren TROMBON
Windcorp Brass Band bildades år 2005 i Göteborg av Andreas Kratz och Anders Hellman. Bandet består av både professionella musiker, musiklärare och skickliga amatörer med en gemensam nämnare – intresset för att spela brassband på en hög musikalisk nivå. Trots sin relativt korta historia så har bandet lämnat tydliga avtryck både på den svenska och den internationella brassbandsscenen, men även genom turnéer i Sverige och utomlands, skivinspelningar och konserter tillsammans med solister som Håkan Björkman, Nils Landgren, James Morrison, Richard Marshall m.fl.

Förutom att mötas i det gemensamma intresset för brassband så är spelglädjen hos barn och unga något som bandet också brinner för. Genom att samarbeta med kulturskolor och ha gemensamma konserter ihop med ungdomsorkestrar så jobbar Windcorp Brass Band kontinuerligt för att brassmusiken ska leva vidare.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Windcorp Brass Band, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj