Onsdag
4
December 2024
Gävle Konserthus Gävle

Carl Bagge

Jazzpianisten och bandledaren Carl Bagge har hunnit med ett par decennier i vitt skilda men framträdande sammanhang som samarbeten med Isabella Lundgren, Magnus Carlson & The Moon Ray Quintet, Svante Thuresson, Robyn, Anne Sofie von Otter för att nämna några.
Våren 2024 släpper Carl Bagge “Don’t Talk (Put Your Head on My Shoulder)”, uppföljaren till den kritikerrosade debuten ”Visitor” i eget namn som kom 2022. Han fortsätter här på samma spår som förra albumet med en fot i historien och en i framtiden.
– Hur tolkar man framtiden, den vet man ju ingenting om, säger Bagge. Det enda jag kan göra är att spela så bra jag kan med all min känsla och hjärta. Historien är för mig central i upplevelsen av musik. Jag växte upp med en musicerande far, Lars Bagge, och tog mycket intryck från hans kollegor och vänner; Monica Zetterlund, Toots Thielemans och Svante Thuresson, för att nämna några. I dem, och en stor skivsamling, hämtade jag inspiration som formade mina tidiga år innan jag i tonåren träffade nya vänner och medmusiker och kunde skapa något eget från allt det jag hade fått.
Med i studion och på turné är bland andra musikerna Jonas Kullhammar (tenorsaxofon), Martin Höper (kontrabas) och Adam Ross (trummor).
Konsertens längd: Cirka 2 timmar, inklusive paus.
Arrangör: Gävle Konserthus

Biljetter & tider

Onsdag 4 December 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Carl Bagge, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli