Torsdag
6
Mars 2025
Gävle Konserthus Gävle

Martin Fröst

Martin Fröst DIRIGENT & SOLIST
Gävle Symfoniorkester
W. A. MOZART Trollflöjten, uvertyr

BARTOK, BRAHMS, FRÖST Dance Mosaic
F. MENDELSSOHN Symfoni nr 3 "Skotska"
Varje konsert med Martin Fröst är en enastående musikalisk resa, här får du möta honom i dubbelrollen som dirigent och solist! Denna oförglömliga kväll bjuder på ett program som sträcker sig från Mozarts geniala över till folkliga rytmer och den romantiska storheten i Mendelssohns symfoni.
Starta kvällen med en sprakande inledning genom Mozarts uvertyr till Trollflöjten, ett verk som omedelbart fångar lyssnaren med sin lekfullhet och dramatiska intensitet. Låt dig sedan svepas med i "Dance Mosaic", ett medley som förenar Bartoks, Brahms och Frösts verk, där Martin Fröst inte bara visar upp sin dirigenttalang utan även sin oöverträffade skicklighet som klarinettist. Denna unika sammansättning lovar att bli en färgstark och rytmisk upplevelse som hyllar dansens mångsidiga värld.
Kvällen avrundas med Mendelssohns "Symfoni nr 3", även känd som "Den skotska". Med Martin Fröst vid rodret garanteras du en kväll där musikalisk briljans och emotionellt djup går hand i hand.
Längd ca. 1 tim 30 min, inkl paus
Arrangör: Gävle Symfoniorkester

Biljetter & tider

Torsdag 6 Mars 2025 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Martin Fröst, Gävle Konserthus

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli