8-9
Apr 2024
Gävle Teater Gävle

Tipping Point – Cirkus Cirkör

Tipping Point – Cirkus Cirkör
Balancing in a Time of Change
I en rå värld byggd av trossar, metallrör och vajrar möter vi fem cirkusartister och en musiker. Genom akrobatik, luftakrobatik, hårhängning och kontortionism rör de sig med, mot och trots strukturerna. Vad krävs för att hålla balansen när det som verkarstabilt kan plötsligt rasa samman?

"Tipping Point –Balancing in a Time of Change" är en cirkusföreställning om strukturer –våramänskliga strukturer och vad som hållersamman våra samhällen och demokratier. Varför ser de ut som de gör? Vad håller dem i balans?
I en tensegrity-struktur hålls formen ihop av spänningar, balans och av krafter som drar åt olika håll. En minsta förändring kan få hela bygget att falla. Vad händer när det mest fundamentala kollapsar? Vem kommer i kläm och vem ger det frihet? Tipping Pointfungerar som en påminnelse om att inget är oundvikligt och att förändring är möjlig.
Egentligen är det ganska enkelt. Varje handling, oavsett storlek, kan vara en del av en större förändring.
Rullstolsplatser bokas endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går in gratis!

Biljetter & tider

Måndag 8 April 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
Tisdag 9 April 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tipping Point – Cirkus Cirkör, Gävle Teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Mars