Fredag
12
April 2024
Gävle Teater Gävle

Elina du Rietz- Vuxenlekar

VUXENLEKAR - En stand up om att inte vilja bli stor.
Av och med Elina Du Rietz.

Regi: Özz Nûjen.
Elina vill inte bli stor, hon har aldrig velat bli stor. Man kan kanske skylla på tv-programmet, FARBRORN SOM INTE VILLE BLI STOR, som etsat sig fast i Elinas sinne sedan hon såg den 1981. Elina är vuxen nu, och hon vet om det, fast hon vägrar att acceptera det.
VUXENLEKAR är en stand up om Elina (och kanske hela hennes generation födda på 70-talet) som vägrar bli vuxna. Om dubbelmoralen, om fördomarna och om åldershetsen i samhället. Om rädslan att bli tråkig, att mogna, och att se sig själv i spegeln varje morgon och få en chock! Räkna med igenkänning. Även om du knappt fyllt 30.
Elina ses regelbundet på de största stand up-klubbarna i Sverige, samt på tv och film.
Senast såg ni Elina i Flykten till Östermalm, och tidigare har hon medverkat i allt ifrån Partaj och och Solsidan till Jordskott och Tårtgeneralen.
Rullstolsplatser bokas endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går in gratis!
Showstart kl: 19:00
Spellängd: 70 minuter

Biljetter & tider

Fredag 12 April 2024 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gävle Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Elina du Rietz- Vuxenlekar, Gävle Teater

POPULÄRT I Gävle JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Gävle.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Gävle. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Februari